24 September 2013

Lagi Testimoni Terkini Pengguna AS BEAUTY...




Assalamualaikum....
Pagi ni update testimoni terkini pengguna 
"AS BEAUTY"




TESTIMONI 1



Seorang lagi testimoni As Beauty yang berjaya memudarkan jeragat dengan penggunaan yang konsisten... Terima kasih kerana sudi berkongsi dgn kami..


__________________________________________



TESTIMONI 2




As Beauty is the Best..

Selama pakai As Beauty ni, muka jadi cerah dan cepat mengecutkan jerawat memandangkan muka ni memang sangat bermasalah dengan jerawat.



_______________________________________________________________________________



TESTIMONI 3



Terima kasih 'AS BEAUTY' kerana mengembalikan keserian wajah saya.



___________________________________________




TESTIMONI 4


Saya bukanlah seorang yang terlalu memiliki masalah kulit yang serius, dan pelbagai produk saya cuba, hasilnya semua sama sahaja. Setelah diperkenalkan oleh Mya Diana tentang produk As Beauty ini, saya berasa ragu - ragu sehinggalah kawan saya Nur Shafila Shafie menggunakannya dan kesannya kelihatan begitu ketara sekali. Saya pon menggunakan trial pack untuk melihat keserasiannya dengan kulit saya.. Ternyata dalam tempoh sebulan sahaja, kulit saya yang sebelum ini kusam, jeragat, dan berpigmentasi kelihatan lebih bersih, gebu dan lebih berseri sehingga cik abg saya Mohd Fadil , makcik - makcik saya Latipah Hasbullah Hasmiza Hasbullah Miza Rosida Hasbullah Ain Afifah perasan akan perubahan kulit saya.. Ramai juga rakan2 lain yang bertanya rahsia wajah saya seperti Raffiq Shima Nana Liana Ruby Abd Karim dan Ahli Puteri UMNO Bahagian Subang ... Sekarang saya ingin mencuba produk2 terbaru dari As Beauty pula iaitu body serum.. Anda tak perlu gunakan bedak selepas ini.. jimat budget kan...


_________________________________________________________________________________



TESTIMONI 5



Masalah sebelum menggunakan As Beauty : 

1. Wajah kusam 
2. Bekas jerawat 
3. Jeragat 
4. Kulit Kasar & gelap 
5. Pori - pori besar 
6. Tona tidak sekata 
7. Blackhead 
8. Whitehead 

Mula menggunakan As Beauty pada 8 Disember, 2011 hanya kerana hendak membantu jualan rakan baik. Tidak pernah mencuba produk tempatan kerana tidak yakin dengan mutunya dan juga risau berlaku pengelupasan. 

Setelah menggunakan As Beauty : 

1. Wajah nampak cerah 
2. Lubang pori - pori semakin mengecil 
3. Bekas Jerawat beransur hilang 
4. Jeragat hampir tiada 
5. Kulit nampak dan terasa sangat halus dan lembut 
6. Tona muka sekata 
7. Blackhead & Whitehead hampir tiada 

Alhamdulillah.. terima kasih kepada rakan dan Tahniah kepada As Beauty..



_________________________________________________________________________________


TESTIMONI 6




Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. Saya baru saje guna As Beauty ini pada pertengahan tahun lalu. Sy tahu pasal As Beauty ini melalui kenalan kakak saya. Muka saya mengalami alahan dek kerana tidak serasi dengan air di tempat saya belajar. Disebabkan itu, saya terpaksa mencuci muka menggunakan air tapisan yang dijual di kedai. Saya juga kurang keyakinan untuk keluar rumah dan berhadaan dengan kawan-kawan dan orang ramai. Setelah saya diperkenalkan dengan produk AS BEAUTY, baru 2 minggu penggunaan sudah nampak kesannya. sedikit demi sedikit, bintik-bintik di muka saya mula hilang. saya lebih yakin untuk keluar rumah sekarang kerana muka saya sudah kembali kepada asal. Saya tidak perlu ragu2 lagi dengan air di kolej kerana produk ini telah menjadikan muka saya kembali seperti asal. Terima kasih AS BEAUTY.



_________________________________________________________________________________



CALL OR WHATSAPP:

019-384 6463

DAPATKAN SET ORIGINAL DARI STOKIS SAH ANDA!




18 September 2013

As Beauty as simple beauty for u..

Hai morning dan Assalamualaikum...
Hari ni fasha nak update new produk yang bakal memberi kejutan dan keberkesanan dalam dunia kecantikan anda...


Ini lah dia...





AS Beauty, ‘A Simple Beauty’, adalah produk rawatan wajah dari bahan semulajadi yang ringkas dan memberi kesan yang menakjubkan. As Beauty set 3 dalam 1 amat sesuai dipakai bagi wanita berkerjaya, surirumah serta pelajar. Hanya dengan 3 langkah ringkas, kulit anda tampak bersih, halus dan berseri. 


As Beauty mengutamakan kualiti pada produk keluarannya dan semua produk telah di cuba ("tested") dan diakui berkesan oleh ramai pengguna. Produk ini amat berkesan dan setanding dengan Rawatan Pakar. Cubalah... Anda takkan nafikan keberkesanannya


Terdapat beberapa produk yang boleh dimiliki..





Set 3 in 1

HARGA : RM120/RM125 (WM/EM)
Huraian:
Terdiri dari 3 item iaitu;

1. As Beauty Soap, yang bertindak membantu meningkatkan metabolisme kulit dengan penjanaan sel-sel baru, seterusnya merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus serta meningkatkan keregangan kulit agar sentiasa kelihatan muda serta membantu dalam mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
2. Night Cream, bertindak dengan bantuan Vitamin E merawat muka dengan menghilangkan jerawat, jeragat dan bekas jerawat serta mengecilkan pori-pori kulit. 
3. Day Cream, bertindak melindungi kulit dari cahaya UV juga sesuai sebagai 




As Beauty Trial Pack
Harga:RM50/RM55 (WM/EM)

Seperti Set 3 in 1 tetapi dalam kuantiti yg kurang untuk percubaan kesesuaian produk As Beauty dengan penerimaan kulit pengguna.
As Beauty facial treatment sesuai untuk semua jenis kulit (berminyak atau kering). Mengandungi Vitamin E, bagus utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat, jeragat, parut jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.



Anda juga boleh miliki produk ini secara individu (asing) dengan harga yang berpatutan...




Vitamin E-Soap  
Harga : RM 45/47 (WM/EM)


As Beauty Soap, bertindak membantu meningkatkan metabolisme kulit dengan penjanaan sel-sel baru, seterusnya merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus serta meningkatkan keregangan kulit agar sentiasa kelihatan muda serta membantu dalam mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.





Krim Siang (Day Cream)
Harga:RM42.50/RM45 (WM/EM)

Day Cream, bertindak melindungi kulit dari cahaya UV juga sesuai sebagai alas bedak.   





Krim Malam (Night Cream)
Harga:RM42.50/RM45 (WM/EM)

Night Cream, bertindak dengan bantuan Vitamin E merawat muka dengan menghilangkan jerawat, jeragat dan bekas jerawat serta mengecilkan pori-pori kulit.






Foundation
Harga:RM45/RM47 (WM/EM)

As Beauty Foundation, Bedak Asas As Beauty

- Digunakan selepas penggunaan krim siang
- Berfungsi menutup cela di wajah dengan menghasilkan tekstur kulit yang kelihatan gebu, halus dan mulus (flawless)
- Krim yang ringan dan lembut memudahkan sapuan pada wajah sekaligus memberikan sentuhan natural.
- Terdapat dalam warna natural/beige.


Hubungi stokis sah anda!

Fasha : 019-384 6463 (call/whatsapp)


Testimoni Sebelum dan Selepas As Beauty 2013
______________________
Testimoni 1 - Honey Neeza


















Honey Neeza
saya mengalami masalah kulit berjerawat sejak 10tahun lepas. telah mencuba pelbagai jenis produk, tapi tiada yg berkesan. masalah menjadi semakin teruk apabila saya mengandung. saya mencuba As Beauty ketika kandungan berusia 7bulan. Alhamdulillah. selepas 2minggu penggunaan telah mendapat hasil yg memberangsangkan. As Beauty bukan saja membantu menyelesaikan masalah saya. tetapi juga selamat utk kandungan saya. terima kasih As Beauty..


Testimoni 2 - Liyana Nabila

















Liyana Nabila
Saya mula menggunakan AS BEAUTY sejak awal 2012 lagi. Pada mulanya kulit saya sangat kusam dan gelap. Tambah pula dengan tona kulit yg tak sekata. Malu sgt kalau nk keluar rumah. Pergi kedai pun kene make up. Tapi lepas adik kenalkan AS BEAUTY pada saya, mcm semuanya berubah. 2 minggu dh rasa perubahan, kulit makin cerah, ramaimyg tegur.lepas pakai asb mmg dh xberbedak, xpakai foundation pun.. dh setahun jugak xbli tu semua. Keyakinan pun mmg bertambah2 la kan. Hehe thanks AS BEAUTY. Dan saya terus jadi dealer, dan alhamdulillah saya dh tarik ramai kawan2 utk cantik sama2 dgn saya.Apepun AS BEAUTY mmg the best!


Testimoni 3 - Hafisah Ilias































Hafisah Ilias
Dulu kulit muka sya penuh jerawat,jeragat,parut jerawat dan mcm2 lagi. Pakai foundation dan bedak tebal pun masih boleh nampak jerawat dan bekas hitam pada kulit wajah. Pelbagai produk sya gunakan tapi masih teruk dan saya malu untuk bertemu kawan2..Tp,setelah menggunakan produk As Beauty,Alhamdulillah...dalam masa 3bulan..kulit muka sya jdi bersih,sihat dan berseri...terima kasih As Beauty...... ♥♥♥


Testimoni 4 - Nuyu Yuyu Nurul Izzati


















Nuyu Yuyu Nurul Izzati
Saya NURUL IZZATI BT TALIB / 013.579.8094 sangat berpuas hati menggunakan produk AS Beauty'A Simple Beauty' Rawatan Wajah. Melihat pada keadaan kulit wajah saya sebelum nie,memang sangat bermasalah. JERAWAT penuh satu muka. JERAWAT NANAH,JERAWAT BATU,JERAWAT PASIR silih tumbuh berganti. Keyakinan saya makin pudar. Saya mula berminat mencuba AS BEAUTY bila terlihat di internet dan testimoni2 AS BEAUTY yg sudah berjaya. Pada mulanya takut juga nak mencuba,tapi saya beranikan diri. Pada awal penggunaan AS Beauty, risau juga sebab jerawat di wajah saya keluar bertambah banyak. Tapi saya tetap teruskan. Kemudian tak lama selepas itu alhamdulillah jerawat dah mula berkurangan cuma naik bila masa datang bulan sahaja. Di samping itu saya berpantang makan,makanan berminyak,makanan laut semua tak makan. Saya lebih kan dalam menu harian, ambil sayur-sayuran dan buah-buahan jer. Saya ikut juga nasihat doktor dan amalkan sekejap antibiotik(mencuci darah) yang disarankan doktor. Syukur Alhamdulillah kini dah 2 BULAN PENGGUNAAN PRODUK AS BEAUTY, keyakinan saya kian bertambah. Saya lebih yakin dengan penampilan sederhana saya. Walaupun keadaan tidak lah sepenuhnya sempurna. Kulit wajah saya masih dalam proses rawatan. Masalah parut-parut degil masih ada,dan saya tahu ia memang makan masa untuk sembuh. Saya dapat rasakan kini, kulit wajah saya semakin hari,semakin sihat dan bersih bersama produk AS BEAUTY. Melihat pada perubahan ini, sebenarnya penggunaan AS Beauty Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum & 3W Clinic Loose Powder,sememangnya banyak membantu sepanjang proses rawatan. Ia memang gabungan yang serasi bersama AS Beauty 3in1 Set. ANDA DILUAR SANA BILA LAGI ??? .. YAKIN & JANGAN RAGU..ANDA PASTI TIDAK MENAFIKAN KEBERKESANANNYA~ LIKE !!! SAYA ~ NURUL IZZATI BT TALIB ~ DI 'AS BEAUTY CONTEST 2013' Nuyu Yuyu Nurul Izzati



Testimoni 5 - Noor Faezah Mohd Ridza






















Noor Faezah Mohd Ridza
Saya NOOR FAEZAH MOHD RIDZA (eyza) hp: 0143640063 first sekali za memang bersyukur sgt pd Ilahi,,krn dlm 1tahun mengalami masalah jerwat yg teruk nak kata jerawat batu tak juga,jerawat nanah mybe smp jumpa doc kulit pn xtau jrwt apa,,bengkak semacam tumbuh nya xpnh surut tapi makin bertambah. Pada mase tu doctor hanya beri ubt antibiotik utk cuci darah,tapi za masih risau,..sampailah za dpt petunjuk dlm FB melihat tesmoni2 asb kak DiyAna MA then za try call tanya..betul ker boleh hilang. Setelah dapat keterangan dari kak ana,za cuba beli SET TRIAL. Bagi za xda la mahal mana coz penah pakai lagi mahal sampai rm280 pun ada (tp xda kesan positif jerawat stil same,.)So bila dpt je set asb trial za tak terus pkai,stil was ² takut kesan sampingan ngeri..mcm produk ² lain,. 1 bulan simpan trial asb..last ² za msg kak ana, bagi tahu yang za kurang yakin..sebab penah ada pengalaman ngeri dgn produk dlu..smp jd teruk jerawat..setelah yakin dan phm cara pkai yg betul za mulakan dengan selawat 3x baru cuci muka,pkai krim mlm,.dan siang mse pergi kerja..sgt puas ati,,coz jerawat makin surut..kulit kusam berminyak menjadi putih kurang minyak..(Seri glow gitu) dlm tempoh raatan za memang tak pakai apa ² produk/bedak ² .Z a bia kan muka za 100% dgn asb sahaja..Sambil makan ubt antibiotik doctor bagi..Alhamdulillah dengan izin اَللّهُ s.w.t kulit za menjadi makin bersih..ramai yg tegur 'eh igt siapa ko eyza..len kulit jerawat da xda..pkai apa?' Hehe..tp za masih dalam rawatan (3bln baru) so za mmg xpromo asb kat kwn ² sebab nak betul ² bersih baru za promo,.smp kini 1tahun bersama asb jerawat hilang cuma parut lama ambik mase kot utk pudar,,tp skrg dah pakai bedak loose 3W Clinic,so makin glow bila snap pic n za da berani promo pd kwn ² krn za sendiri ada pengalaman tentang jerawat paham persaan malu berhadapan dengan orang..walaupun ambil masa yg lama tp alhamdulillah,,AMAT PUAS HATI so jika anda semua ingin nampak perbezaan za blh LIKE NOOR FAEZAH MOHD RIDZA :) di ' AS BEAUTY CONTEST 2013' insyaallah setiap masalah kulit ada penyelesaian nya dgn cara yg betul anda akan dpt kulit yg bebas dr mslh jrwt/jrgat/parut/kusam..berminat blh pm za :) Noor Faezah Mohd Ridza 











18 August 2013

Restock Sabun Magik!



Anda gatal2?badan berjerawat?dan hitam dikawasan lipatan leher,lengan dan peha??








Mari ubati dengan sabun marine essence soap yang mengandungi unsur garam buluh yang dapat mengurangkan masalah2 di atas.\







Banyak testimoni dan permintaan sabun marine ni..i pon memang menggunakan sabun ni ketika mandi.sangat wangi dan segar je.kulit pon ok xkering lagi.gatal2 badan , ezcema serta kulit sensitif amat sesuai memakai sabun ini.

Hubungi saya
Fasha: 019-3846463
(stok adalah TERHAD!)

24 July 2013


Himpunan Kabinet Dapur yang best!




Hmmm cantik2 dan rambang mata nak pilih design wardrobe and kitchen cabinet ni.Fasha tengah survey untuk pasang "menatang" ni semua untuk new home nanti.



Perkara utama yang perlu anda ketahui adalah ukuran-ukuran asasnya. Sebenarnya pembinaan dapur moden sudah pun mempunyai set ukuran-ukuran asas yang dianggap sebagai standard. Dengan menuruti ukuran-ukuran standard ini, dapur kita bukan saja dapat diselaraskan untuk tujuan ergonomik tetapi ia juga mudah disesuaikan dengan perkakasan atau aksesori lain. 



Antara design simple yang menarik untuk diletakkan di dapur.











Sangat cantik dan sangat simple..
Yang paling fasha suka dan tertarik adalah kat picture no.4..walaupun ruang kecil tapi bila letak kk (kitchen kabinet) still nampak kemas dan teratur!...


Jom kita tengok pulak design yang marveless....








Gambar di atas semua yang harga cecah RM10K +++ hokeyyy...
Hmmm....banyak sebenarnya nak melabur untuk buat kerja deko ni.Kalau anda yang mempunyai bajet yang sangat mencukupi amat disarankan untuk buat yang paling terbaik..Yelah, rumah sendiri nanti diri sendiri jugak yang duduk kan..

Tapi untuk i, bajet kami ciput je.So kena sedar diri lah sikit..hehehehe...takpelah dapat cuci mata tengok picture2 ni pon dah hokeyyy...


Antara design yang tersenarai dalam hati dan pikiran mak:-















So sekarang ni memang tengah mengumpul kudrat dan bajet untuk memasang kabinet dapur ni.

Banyak dah design yang baru dan moden nak2 datang dengan pelbagai jenis, bentuk dan color!!..

Gambar yang menjadi pilihan fasha di atas, bajet untuk itu dalam RM5K-RM7K....



***So next fasha update untuk almari/wardrobe untuk ruang tamu dan bilik..



17 July 2013

Coffee Lover..U're Invited!..




Anda penggemar coffee???

Minum untuk sihat dan cergas??







Hanya dengan mineral coffee yang kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaanya.


Kandungan yang terdiri daripada:

- Kopi Robusta

- Garam Buluh


* Mineral coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi...









 Group Glam juga adalah pakar dalam penjualan Mineral Coffee!!
Bayangkan HQ sampai kehabisan stok gara-gara permintaan yang tinggi setiap hari!...
Sampaikan sapa yang nk dapatkan Mineral Coffee kena order lebih awal untuk edar ke Seluruh Malaysia....



Kenapa sampai stokis je terus habis??

- kerana customer cina yang dok jual garam buluh bagitahu...kebanyakkan orang cina minum garam buluh untuk memanjangkan usia (kesihatan meningkat)....

- Sel2 badan kita buat "kerja" secara optimum buat kerja akan aktif balik..itu sebab ada testimoni yang minum kopi mineral 2x sehari yang kencing manisya reduce dari level 11 kepada 7...

- Pastu kalau biasa2 ada bisa-bisa tumit dan lutut, lepas minum hilang bisanya (itulah kerja asid)

- Kalau anda rasa nak demam dan tengah berdedar2 badan tu, cuba minum 1 cawan kopi mineral panas..In sha Allah dalam setengah jam badan anda akan berpeluh2 dan akan beransur lega..






RAMUAN

- KOPI ROBUSTA

- GARAM BULUH




KEBERKESANAN


- Kaya dengan unsur anti-oksida

- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih spt magnesium, besi, kalsium dan kalium.

- Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.

- Melegakan tekanan.




CARA PENGAMBILAN


Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral 

Coffee dengan 150ml air panas, 

boleh diminum selepas dikacau 

dengan rata.




HARGA

RM 26.50  20 sachet







Testimoni : Badan Segar, Sakit Urat Hilang, 

Tidak Mengantuk Memandu, Lawas Buang 

Air, Kenyang, Kepala Ringan..





Kepada yang berminat nak dapatkan Kopi Mineral ini bole contact fasha..

019-384 6463

Anda juga dijemput untuk menjadi agen pengedar Kopi Mineral ini..Banyak testimoni yang kami dapat memberikan feedback yang sangat bagus dan berkesan selepas minum kopi meneral ini.